کیفیت آب شرب اردبیل بسیار پایین است

به گزارش پایگاه خبریتحلیلی آراز نگار ، جواد زنجانی فرماندار اردبیل با بیان اینکه کیفیت آب در این شهر پایین است، افزود: برای تامین آب پایدار و نیز ارتقای کیفیت آن برنامه های مختلف کوتاه مدت و بلندمدت در جریان است.
زنجانی افزود: با راه اندازی برج آبگیر سد یامچی تامین کننده عمده آب شرب اردبیل که اعتبار خوبی در دولت تدبیر و امید برای آن اختصاص یافته بیشتر مشکلات آب این شهر مرتفع خواهد شد.
وی برداشت های بی رویه از سفره های زیر زمینی را در این شهرستان نگران کننده دانست و گفت: فقدان نظارت کافی در برداشت از سفره های آب زیر زمینی و نبود مدیریت مناسب در این زمینه باعث ایجاد وضعیت نگران کننده کنونی شده است.
زنجانی اعمال مدیریت و برنامه ریزی برای حراست و احیای دشت اردبیل را بهترین راهکار موجود اعلام کرد و گفت: برنامه های محیط زیست باید به صورت منطقه ای و استانی اعمال شود و اگر در این زمینه سیاست گذاری درستی شود می توان بر مشکلات فائق آمد.
فرماندار اردبیل بهینه سازی مصرف آب در بخش کشاورزی را یادآور شد و گفت: در شهرستان اردبیل ۱۸ هزار و ۵۰۰ هکتار گندم بصورت آبی کشت می شود که با اجرای اصلاح الگوی کشت و استفاده از ارقام کم مصرف مانند پیشگام، میهن و سایسولنز در ۷۰ درصد زمین های زراعی به میزان ۵۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی شده است.
وی بیان کرد: دولت برای صرفه جویی آب در بخش کشاورزی تا ۸۵ درصد کمک بلاعوض به کشاورزان پرداخت می کند.
زنجانی توسعه کشت محصولات کم مصرف آب را یاد آور شد و گفت: در اردبیل کشت ۱۰ هزار هکتار جو به سبب کم مصرف بودن آب توسعه داده شده و در کشت محصولات سیب زمینی هم محصول سانتا و سبلان جایگزین رقم اگریا شده است.
فرماندار اردبیل گفت: رویکرد ما توسعه کشت حبوبات و کشت گیاهان دارویی در اردبیل است که کشت گیاهان دارویی به میزان ۱۰ هکتار شروع شده است.
وی ادامه داد: برای اصلاح الگوی مصرف ، آبیاری بارانی در سطح ۶۰۰ هکتار اراضی اجرا شده و کار مطالعاتی آبیاری بارانی در ۲۵ هزار هکتار دیگر شروع شده است.
انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰